FI | SV | EN

Taideyliopiston IT-käyttölupapalvelu

Tämä palvelu mahdollistaa uuden käyttäjätunnuksen käyttöönoton, unohtuneen salasanan uudelleenasettamisen ja unohtuneen käyttäjätunnuksen selvittämisen.

Palvelun käyttö edellyttää tunnistautumista oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Tunnistauduttuasi palveluun, istunto on voimassa viisi minuuttia. Mikäli haluat jatkaa palvelun käyttöä pidempään, joudut tunnistautumaan uudelleen. Istunnon päätyttyä suoritetaan automaattinen uloskirjautuminen.


· Uusi käyttäjätunnus. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, sinun on palveluun tunnistauduttuasi hyväksyttävä Taideyliopiston IT-palvelujen käyttösäännot ja aktivoitava tunnuksesi. Käyttäjätunnuksen aktivoimisen yhteydessä sinun on myös asetettava uusi salasana.


· Unohtunut käyttäjätunnus tai salasana. Palveluun tunnistauduttuasi voit asettaa uuden salasanan unohtuneen salasanan tilalle. Käyttäjätunnuksesi näytetään aina salasanan asettamisen yhteydessä. Mikäli olet unohtanut ainoastaan käyttäjätunnuksesi, voit keskeyttää palvelun vaihtamatta salasanaa.
Salasanan vaihtaminen
Jos sinulla on voimassa olevat tunnukset tiedossasi ja haluat vain vaihtaa salasanan, klikkaa ’Vaihda salasana’ -painiketta.
Orcid -tunnuksen kytkeminen
Voit kytkeä taideyliopiston käyttäjätunnuksesi olemassaolevaan Orcid -tunnukseesi klikkaamalla 'Kytke Orcid -tunnus' -painiketta.