FI | SV | EN

Konstuniversitetets IT-behörighetstjänst

Denna tjänst möjliggör aktivering av ditt nya användarkonto, återställning av bortglömt lösenord och påminnelse av bortglömt användarnamn.

Användningen av tjänsten förutsätter att du identifierar dig med dina egna nätbankskoder. Efter att ha identifierat dig till tjänsten är sessionen aktiv i fem minuter. Om du vill fortsätta att använda tjänsten under en längre tid, måste du identifiera dig igen. När sessionen avslutas sker en automatisk utloggning.


· Ett nytt användarkonto. Om du ännu inte har något användarnamn ska du vid identifiering till tjänsten godkänna användningsreglerna för Konstuniversitetets IT-tjänster och aktivera ditt användarkonto. I samband med aktivering av användarkontot ska du även ange ett nytt lösenord.


· Bortglömda användarnamn eller lösenord. Efter att ha identifierat dig till tjänsten kan du ange ett nytt lösenord i stället för det bortglömda. Ditt användarnamn visas alltid i samband med registrering av lösenord. Om du bara har glömt ditt användarnamn kan du avbryta tjänsten utan att byta lösenord.
Byte av lösenord
Användningen av tjänsten förutsätter att du först identifierar dig med ditt egna användarnamn och ditt nuvarande lösenord.